İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEĞİ TEŞEKKÜRLER AHO Derneğimize , projelerimize ve köyümüze sahip çıktınız bize güvendiniz Allah hepinizden razı olsun. Tente ve taziye çadırı için başlatmış olduğumuz kampanyaya az çok demeden bağışta bulunan tüm köylülerimize ve hayır sever iş adamlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.cenabı Allah hayırlarınızı kabul eylesin ölmüşlerinizin ruhuna gitsin. İstanbul Ayvadereköyü derneği ve köy kardeş derneğimizin değerli yönetim kurulu üyeleri ile 17.08.2023 de gerçekleştirmiş olduğumuz toplantıda alınan kararları faaliyete geçirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Toplantımızda alınan kararlar 1) Yeni göreve atanan Trabzon valimizi,Araklı kaymakamımızı,Araklı bel.Bşk ve bürokratlarımızı ziyarette bulunacağız. NOT:Dernek yönetim üyelerimiz ve beş mahalle muhtarımız ile ziyaretimizi gerçekleştirdik.köylülerimizin selamını ilettik. 2) Merkez Camiinin ve Hazer camiinin önüne yağmurdan ve güneşten korunmak için büyük açılır kapanır tente yapılacak. NOT:ilk etapda merkez camimizin önüne 2 ad.kukulas camii önüne bir ad.tentemizi teslim ettik. 3) Ayvadereköyü ilk okul önüne voleybol ve basketbol sahası yapılacak NOT:Spor bakan Yrd.SN.Enes Eminoğlu ve Trabzon il spor müdürü ile görüşüldü köyümüze keşife gelindi projeler çizilip bakanlığa teslim edildi.takip ediyoruz. 4) köy derneğimiz adına taziye çadırı alınacak Not:2 ad taziye çadırı istanbuldan alınıp köy derneğimize teslim edildi 5) köyümüzün iki girişi bulunmaktadır.kaşıkçı girişine hoş geldiniz kapısı yapıldı.bu kapı Led ışık ile gece aydınlatılacak.Gornat girişine ikinci hoş geldiniz kapısı yapılacak NOT:hoş geldiniz Kapısının gece aydınlatması led ile yapıldı.(Erol gümüştaş ve Acem abime teşekkür ediyoruz) 6) köy okulumuzun yeniden aktif hale gelmesi için yetkililerle görüşmeler yapılacak. Not:yetkililer ile görüşüldü köyümüzde yeterli çocuk sayısı olmadığı için ve başka uzun sebeplerde bu projeyi olumsuz kıldı. 7) ihtiyaç sahibi üniversite öğrencisi kardeşlerimize burs verilecek NOT:İhtiyaç sahibi üniversite öğrenci kardeşlerimize burs ödemeleri başlatıldı 😎 10 ad.hayır çeşmesi yapılacak NOT:üç ad.yapıldı üç tane daha talep var yer araştırılıyor.öncülük yapan Kasım Hacıhasanoglu abime teşekkür ediyoruz 9) Hac görevini tamamlayıp kutsal topraklardan dönen Hacılarımız ve Hastanede tedavi gören köylülerimiz ziyaret edilecek Not: Vaktimiz olduğu kadar büyüklerimizi ziyaret ettik.gidemediklerimiz helâllık istiyoruz.