İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEĞİ VEFAT İLANI
İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEĞİ VEFAT İLANI Osman ağalardan Mehmet Gençtürk’ün oğlu Nazım Gençtürk hakkın rahmetine kavuşmuş tur. cenazesi 06.10.2023 cuma günü Ayvadere merkez caminden cuma namazına müteakip kalkacaktır. iletişim Cafer Gençtürk 0 534 289 12 61 merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve ailesine sabırlar diliyoruz

İSTANBUL AYVADERE KÖYÜ DERNEĞİ VEFAT İLANI
İSTANBUL AYVADERE KÖYÜ DERNEĞİ VEFAT İLANI İSMAİLAĞALARDAN MERHUM VAHİT GENÇTÜRK’ün OĞLU MUSTAFA GENÇTÜRK UZUN SÜREDİR MÜCADELE ETTİĞİ AMANSIZ HASTALIK SONUCU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. CENAZESİ 25.09.2023 PAZARTESİ GÜNÜ (YARIN) ÖĞLEN NAMAZINA MÜTEAKİP SELAMET CAMİİNDEN KALKACAKTIR. Adres:GÜRSEL MAHALLESİ KUZULU SOK.NO:8 ( OKMEYDANI DİŞ HASTANESİNİN ARKASI) İLETİŞİM:ABİSİ İSMAİL GENÇTÜRK 0536 328 09 22 LOKMAN GENÇTÜRK 0532 402 02 48 MERHUMA ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA VE AİLESİNE SABIRLAR DİLİYORUZ

İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEĞİ VEFAT İLANI
İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEĞİ VEFAT İLANI 105 yaşındaki zonguldak'tan Soğuksu pazaryerinin kurucularından Ve merhum Yusuf Aslantürk’ün babası değerli Büyüğümüz Ali Aslantürk Amcamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 12.09.2023 Salı günü Zonguldak merkez dağyolu camiinden öğle namazına müteakip kılınacaktır. İletişim:Oğlu Nurettin Aslantürk (pazarcı esnafı) 0542 284 55 69 Oğlu:Temel Aslantürk Merhuma Allah tan rahmet yakınlarına ve ailesine sabırlar diliyoruz

İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEĞİ VEFAT İLANI
İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEĞİ VEFAT İLANI Ayvadere mahallesinden Hacı Hasan oğlu Arif Arslantürk hakkın rahmetine kavuşmuştur. cenazesi 18.08.2023 Cuma günü yarın cuma namazına müteakip ayvadere merkez Camii'nde kılınacaktır. ogulları: Hüseyin Yüksel Hasan mustafa ismail Arslantürk Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına ve ailesine sabırlar diliyoruz.

İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEĞİ VEFAT İLANI
İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEĞİ VEFAT İLANI Helim beylerden Halit karlankuş Hakkın rahmetine kavuşmuş. Cenazesi 17.08.2023 Perşembe günü Ayvadere köyü Hazer camisinden öğlen namazına müteakip defnedilecek. İletişim:oğlu. muhammet karlankus.05312808613. oglu.fatih karlankuş.05394418561. kardesi: Mamut Karlankuş 0 (553) 686 08 61 Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına ve ailesine sabırlar diliyoruz.

İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEĞİ VEFAT İLANI
İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEĞİ VEFAT İLANI Beşirlerden merhum Hacı Ahmet şahintaş'ın oğlu Hacı Cafer şahintaş vefat etmiştir. cenazesi 4 Mart 2023 cumartesi günü İstanbul Çağlayan camii'nde (bp petrol bitişiği) ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla Hasdal mezarlıgında defnedilecektir.Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. İletişim:ogullari Muhammed 05427429523-Ahmet 05079315686

İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEGİ VEFAT İLANI
İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEGİ VEFAT İLANI İSMAİL AĞALARDAN RAHMETLİ VAHİT GENÇTÜRKÜN EŞİ GÜLSÜM GENCTÜRK HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.CENAZESİ 8 KASIM 2017 ÇARŞANBA GÜNÜ İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP OKMEYDANI S.G.K HASTANESİ KARŞISINDA GÜRSEL MAHALLESİ SELAMET CAMİİNDEN KALKACAKTIR.FERİKÖY AİLE KABRİSTANINA DEFİN EDİLECEKTİR. Oğlu İsmail Gençtürk 0 536 328 09 22 oğlu lokman Gençtürk 0 532 402 02 48 oğlu mustafa Gençtürk 0 536 661 89 41 Merhumeye rahmet ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz