HAKKIMIZDA

Dernek, Başta Trabzon İli Araklı İlçesi Ayvadere köylüleri arasında her türlü maddi ve manevi yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak olmak üzere tüm üyelere, düğün, cenaze, hastalık ve afet durumlarında sahip çıkmak, imkanlar ölçüsünce destek olmak, öğrencilerimize ve bilumum ihtiyaç sahiplerine çeşitli destek imkanları araştırmak ve yardımcı olmak, Ayvadere Köyü’nün altyapı ve üstyapı, okul, camii, mezarlık, yol, su vb. ihtiyaçlarının karşılanmasında öncülük edip destek sağlamak ve işsiz hemşehrilerimizin iş bulmaları konusunda aracılık yapmak bu konuda çalışma yapan kişi ve kuruluşlara destek vermenin yanı sıra yeni iş imkanları oluşturmaya çalışmak amacıyla kurulmuştur.Dernek sosyal ve kültürel alanlarda sürekli olarak gelişmeyi, dayanışma ve yardımlaşmayı esas alarak faaliyetlerini yürütür..