İSTANBUL AYVADEREKÖYÜ DERNEGİ KÖYÜMÜZDEKİ HİZMETLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR. AYVADEREKÖYÜ MERKEZ CAMİİ ÖNÜ ADFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI. VESİLE OLANLARDANDA KATKI SAGLAYANLARDANDA ALLAH RAZI OLSUN. Asfalt dökülmesi esnasinda başda orta hisar belediye başkani sayin ahmet metin genc belediye başkan yardımcısı sayin selahaddin cebi köyümuzun medaari iftiari 22 ve 23 üçüncü dönem millet vekili sayin polat turkmene makine parkurunu esirgemeyen sayin belediye Başkan'ımız recep cebiye belediye meclis uyesi alican Gümüştaşa koy halkindan selahattin soyturke kasim haci hasan oğlu muhtar rahman aygune yine koy halkindan halit ağlardan huseyin şengun abisi halit şengune celal karlıga camii dernek Başkan'ımız ve yönetimine caminin hocasina köy dernek Başkan'ımız Muhammet aygün ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimizi ve ŞÜKRANLARIMIZI sunarız.